Blog

 • ΑΡΧΙΚΗ
 • Blog
 • 50+ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
50+ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

50+ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Βοηθάνε οι διαγωνισμοί στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας;

Η απάντηση είναι ναι, αν προσφέρετε το σωστό βραβείο. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε δοκιμασμένες ιδέες για βραβεία διαγωνισμού,για οποιαδήποτε επιχείρηση ή προϋπολογισμό.
Η διεξαγωγή ενός διαγωνισμού όχι μόνο μπορεί να εντυπωσιάσει, αλλά μπορεί επίσης:

 1. να αυξήσει την κίνηση (traffic) στον ιστότοπό σας.
 2. να αυξήσει την αναγνωρισιμότητας του σήματος σας.
 3. να ενθαρρύνει τους οπαδού σας για αφοσίωση στα κοινωνικά σας μέσα ενημέρωσης(social media).
 4. να αναπτύξει τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletter) σας με στόχο-θετημένους πελάτες.
 5. να δημιουργήσει περισσότερες πωλήσεις.

Ένας επιτυχημένος διαγωνισμός είναι βασικά ο συντομότερος τρόπος για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Πώς τρέχετε έναν επιτυχημένο διαγωνισμό; Το μυστικό συστατικό είναι τα καλά βραβεία.
Ένα καλό βραβείο διαγωνισμού πρέπει να είναι:

 • Σχετικό: Πρέπει να επιλέξετε ένα βραβείο που το κοινό-στόχος σας να τους ενδιαφέρει να κερδίσει αλλιώς δεν θα προσελκύσετε το κατάλληλο κοινό.
 • Πολύτιμο: Σημειώστε ότι το πολύτιμο δεν σημαίνει απαραίτητα ακριβο! Κάθε επιχείρηση δεν μπορεί να διαθέσει 15.000 ή ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Αλλά ακόμη και το φθηνό βραβείο μπορεί να προσφέρει αξία αν είναι μοναδικό, χρήσιμο ή απλά ευχάριστο.

Όπως θα δείτε, η επιλογή των καλών βραβείων θέλει αρκετή σκέψη.
Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μαζί σας 50+ δοκιμασμένες ιδέες βραβείων διαγωνισμού που μπορούν να γίνου viral, ώστε να εξασφαλίσετε ότι ο διαγωνισμός σας θα είναι επιτυχείς και με τα επιθυμητά αποτελέσματα
Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα μακρύ άρθρο, παρακάτω είναι ένας πίνακας περιεχομένων για να σας καθοδηγήσει:

Βραβείο για οποιαδήποτε διαγωνισμό

Βραβείο διακοπών και εποχής

Βραβείο ηλεκτρονικού εμπορίου

Βραβείο γυναικείας μόδας

Βραβείο ανδρικής μόδας

Βραβείο φιλοξενίας

Βραβείο για Blogger

Βραβεία για βρέφη & παιδιά

Βραβείο Fitness

Βραβείο B2B

Βραβείο για εταιρίες παροχής υπηρεσιών

Βραβείο για επιχειρήσεις που βασίζονται σε συνδρομές

Βραβείο Διαγωνισμού Φωτογραφίας

Βραβείο περιποίησης κατοικίδιων ζώων

Βραβείο Real Estate και Home Decor

 

Βραβείο για οποιαδήποτε διαγωνισμό

Υπάρχουν μερικές ιδέες βραβείων για έναν διαγωνισμό, οι οποίες είναι πάντοτε όλο το χρόνο. Αν ψάχνετε για τέλειες ιδέες βραβείων που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό, δείτε αυτές τις 3 ιδέες που είναι δοκιμασμένες και δουλεύουν:

Δωροκάρτες. Οι δωροκάρτες είναι ένα από τα καλύτερα βραβεία διαγωνισμού που υπάρχουν. Μπορείτε να δώσετε κάτι σαν μια προπληρωμένη κάρτα Visa, έτσι ώστε ο νικητής να μπορεί να την ξοδέψει οπουδήποτε του αρέσει, ή μπορείτε να δώσετε μια κάρτα δώρων σε ένα δημοφιλές κατάστημα ή υπηρεσία. Μπορείτε επίσης να δώσετε μια δωροκάρτα για τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες. Είναι εξαιρετικά εύκολο και ο νικητής του βραβείου θα ψωνίσει στην επιχείρησή σας. Είναι κερδοφόρος ιδέα και για τους δυο σας.

Δημοφιλή προϊόντα. Αν υπάρχει κάποιο πολύ “hot” προϊόν στην αγορά αυτήν τη στιγμή, το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου σίγουρα θα θέλει να το αποκτήσει.

Χρήματα. Το να προσφέρετε χρηματικό έπαθλο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων στον διαγωνισμό σας και να κάνετε τους ανθρώπους να μιλάνε για την επιχείρησή σας. Εάν πρόκειται να προσφέρετε ένα χρηματικό έπαθλο όμως, θα πρέπει να είναι ένα κάπως μεγάλο ποσό. Ένα χρηματικό έπαθλο αξίας 25 ευρώ δεν θα ευχαριστήσει κανέναν ιδιαίτερα(αν και θα μπορούσατε να προσφέρετε το ποσό αυτό με τη μορφή κάρτας δώρου).
Οποιοδήποτε από αυτά είναι καλά βραβεία για το γενικό κοινό.

Βραβείο διακοπών και εποχής

Οι διακοπές και οι εποχιακές προσφορές είναι ένας πολύ καλός τρόπος να επωφεληθείτε από τα γεγονότα οπου οι άνθρωποι είναι ήδη ενθουσιασμένοι.
Δείτε αυτές τις ιδέες βραβείων διακοπών και ειδικών σεζόν:

Πρωτοχρονιά

Η Πρωτοχρονιά είναι μια μεγάλη στιγμή για να διεξαχθεί ένας διαγωνισμός. Ο καθένας θέλει ένα νέο ξεκίνημα και έχει τη διάθεση να γιορτάσει. Υπάρχουν πολλές εκπληκτικές ιδέες βραβείων διαγωνισμού για το νέο έτος, όπως:

Εισιτήρια για ένα Πρωτοχρονιάτικο πάρτι
Πακέτο “Νέο Έτος”
Καλάθι δώρων σαμπάνιας ή ποτών

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

50+ ιδέες βραβείων διαγωνισμού - Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια άλλη δημοφιλής περίπτωση για δώρα. Γι ‘αυτό είναι πολύ εύκολο να καταλήξουμε σε βραβεία που θα αγαπήσουν οι άνθρωποι, όπως:

Δωρεάν δείπνο για 2 άτομα
Δώρο για λουλούδια
Καλάθι με σοκολατάκια
Δώρο κοσμημάτων
Δώρο spa
Ρομαντικά βιβλία ή ρομαντικές ταινίες

Πάσχα

Το Πάσχα είναι για να συναντιούνται οι οικογένειες ,να τρώνε, να παίζουν και να περνούν χρόνο μεταξύ τους. Μερικά καλά βραβεία για το βραβείο του Πάσχα περιλαμβάνουν:

Καλάθι από πασχαλινές σοκολάτες
Πασχαλινά χειροποίητα και παιδικές δραστηριότητες
Εργαλεία κουζίνας και σύνολα ψησίματος
Ένα μπάρμπεκιου

Απόκριες

Όταν οι άνθρωποι μπαίνουν στον διαγωνισμό αποκριών σας, έχουν ήδη εορταστική διάθεση. Εδώ είναι μερικές ιδέες για το βραβείο των αποκριών:

Εισιτήρια για ένα αποκριάτικο πάρτι
Αποκριάτικες Στολές για Παιδιά ή Κατοικίδια
Αποκριάτικα διακοσμητικά σπιτιού

Χριστούγεννα

Δεν υπάρχει πιο δημοφιλής περίοδος για δώρα και διαγωνισμούς από τα Χριστούγεννα Εδώ είναι μερικές εορταστικές ιδέες βραβείων δώρων Χριστουγέννων:

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Δωροκάρτα για ένα εμπορικό κέντρο
Χριστουγεννιάτικη υπηρεσία εγκατάστασης φωτισμού
Εισιτήρια για εκδηλώσεις και διακοπές Χριστουγέννων
Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι καλά & φτηνά δώρα αν έχετε “σφιχτό” προϋπολογισμό.

Φέρτε το καλοκαίρι

Εκτός από συγκεκριμένες διακοπές, μπορείτε επίσης να διεξάγετε εποχιακούς διαγωνισμούς. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που οι περισσότεροι είναι ενθουσιασμένοι, βοηθώντας έτσι τους πελάτες σας και την ομάδα στόχου σας να ετοιμαστούν για το καλοκαίρι με αυτές τις ιδέες βραβείου καλοκαιριού:

Καλοκαιρινό Πακέτο Παραλίας
Κάρτες δώρων για καλοκαιρινό ρουχισμό
Εισιτήρια για ένα Πάρκο Ψυχαγωγίας
Μπάρμπεκιου

Ετοιμαστείτε για το χειμώνα

Πριν από το χειμώνα, οι άνθρωποι πρέπει να προετοιμαστούν για το κρύο. Βοηθήστε τους προσφέροντας μερικά φοβερά βραβεία χειμώνα όπως αυτά:

Προϊόντα χειμερινά για οχήματα
Κάρτες δώρων για χειμερινή ένδυση
Δωρεάν μαθήματα σκι ή snowboarding

Μην ξεχάσετε την άνοιξη και το φθινόπωρο. Για την άνοιξη μπορείτε να προσφέρετε βραβεία όπως ένα πακέτο κηπουρικής ή υπηρεσίες καθαριότητας. Μία καλή ιδέα για το βραβείο Φθινόπωρου είναι ένα σχολικό πακέτο .
Παρακάτω θα δούμε κάποιες ιδέες σε συγκεκριμένους κλάδους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα καλό βραβείο που ταιριάζει απόλυτα στην επιχείρησή σας.

Βραβείο ηλεκτρονικού εμπορίου (eshop)

Βραβείο ηλεκτρονικού εμπορίου

Για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, η λειτουργία ενός διαγωνισμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, να γνωστοποιήσετε το εμπορικό σας σήμα, να δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και τέλος να αυξήσετε τις πωλήσεις.
Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές ιδέες βραβείων ηλεκτρονικού εμπορίου που θα οδηγήσουν τους ανθρώπους στην ιστοσελίδα σας.

Τα προϊόντα σας. Ένα από τα καλύτερα βραβεία διαγωνισμού που μπορείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους είναι τα δικά σας προϊόντα. Η διεξαγωγή διαγωνισμού για το δικό σας προϊόν θα κάνει τους ανθρώπους να μιλούν για την επιχείρησή σας, να παρουσιάσετε το προϊόν σε ένα εντελώς νέο κοινό ενδιαφερόμενων καταναλωτών οπού μπορεί να αυξήσουν ακόμη και τις πωλήσεις του προϊόντος που προσφέρετε.
Όταν επιλέγετε το δικό σας προϊόν ως βραβείο διαγωνισμού, εξασφαλίζετε την προσέλκυση ενός ιδιαίτερα στοχοθετημένου κοινού.

Προσαρμοσμένα προϊόντα. Τα εξατομικευμένα προϊόντα είναι μια άλλη πολύ καλή ιδέα βραβείου για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Με ένα προσαρμοσμένο βραβείο, ο νικητής παίρνει κάτι πραγματικά ξεχωριστό και μοναδικό. Οι άνθρωποι αγαπούν να κερδίζουν βραβεία που γίνονται ειδικά γι ‘αυτούς.

Θα μπορούσατε να προσφέρετε εξατομικευμένα προϊόντα με το όνομα του νικητή τυπωμένο ή χαραγμένο σε αυτά ή αφήστε τον νικητή να επιλέξει ένα δικό του χρώμα ή σχέδιο.

Για παράδειγμα, ένα δαχτυλίδι εξατομικευμένο με χαραγμένο το όνομα του νικητή ή ακόμα και με το δακτυλικό αποτύπωμα του.

Προϊόντα περιορισμένης έκδοσης. Τα προϊόντα περιορισμένης έκδοσης είναι μια φοβερή ιδέα για βραβεία & δώρα δεδομένου ότι δημιουργούν μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης. Δεδομένου ότι το προϊόν είναι περιορισμένης έκδοσης, οι άνθρωποι θα βιαστούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για μια ευκαιρία να κερδίσουν προτού το προϊόν φύγει για πάντα.
Νέα έκδοση προϊόντος. Ένας διαγωνισμός για ένα νέο προϊόν είναι ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να προκαλέσετε ενθουσιασμό. Όχι μόνο θα κάνει τους ανθρώπους να ενθουσιαστούν και να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό σας, αλλά είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να προωθήσετε το νέο προϊόν σας
Ο νικητής θα λατρέψει το γεγονός ότι θα είναι ένας από τους πρώτους που θα πάρει στα χέρια του το νέο προϊόν.

Black Friday ή Cyber Monday Προϊόντα. Η Black Friday και η Cyber Monday είναι τεράστιες ευκαιρίες για ψώνια. Αντί να δίνετε στους αγοραστές έκπτωση, τρέξτε έναν διαγωνισμό που τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν ένα προϊόν στη Black Friday και Cyber Monday . Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα δημοφιλές προϊόν που πιστεύετε ότι θα ξεπουλήσει γρήγορα στη Black Friday και προσφέρετε το ως βραβείο.

Shopping Spree. Αντί να προσφέρετε μια δωροκάρτα αξίας 50 ευρώ ως βραβείο του διαγωνισμού, κάνετε το λίγο πιο πολυτελές προσφέροντας ένα “ξεφάντωμα αγορών”. Μόνο η φράση “ξεφάντωμα αγορών” συγκλονίζει τους ανθρώπους. Ανάλογα με την τιμή των αντικειμένων σας και το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε, θα μπορούσατε να δώσετε σε κάποιον την προσφορά προϊόντων ενός έτους.

Βραβείο γυναικείας μόδας

Βραβείο γυναικίας μόδας

Η γυναικεία μόδα είναι μια αξιόλογη ιδέα για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Ένα βραβείο γυναικείων ενδυμάτων θα προσελκύσει ένα μεγάλο ακροατήριο που θέλουν είτε να ανανεώσουν την ντουλάπα τους είτε για ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Δείτε αυτές τις εκπληκτικές ιδέες βραβείων διαγωνισμού για τη γυναικεία μόδα:

Γιορτή της Μητέρας. Τα λόγια είναι περιττά. Σαν βραβείο μπορείτε να δώσετε από ρούχο μέχρι οτιδήποτε έχει να κάνει με μια μητέρα.
Ημέρα γάμου. Οι γάμοι χρειάζονται πολύ χρόνο, χρήματα και προσπάθεια για να σχεδιαστούν. Έτσι, δώστε μια μικρή ανταμοιβή στις υποψήφιες νύφες προσφέροντας ένα καταπληκτικό δώρο γάμου.
Τα δημοφιλή βραβεία γάμου περιλαμβάνουν ένα δωρεάν νυφικό, αξεσουάρ όπως παπούτσια και κοσμήματα ή φορέματα για τις παρανύμφους.
Ένα νυφικό θα ήταν ένα από τα καλύτερα βραβεία διαγωνισμού για τη νύφη.
Απολαύστε τον εαυτό σας. Η φράση “απολαύστε τον εαυτό σας”, που έχει γίνει δημοφιλής πρόσφατα, αφορά μόνο τον εαυτό σας και σας αφιερώνει χρόνο και χρήματα στον εαυτό σας. Ένας διαγωνισμός “Απολαύστε τον εαυτό σας” μπορεί να περιλαμβάνει βραβεία όπως τα παπούτσια διάσημων σχεδιαστών που μια γυναίκα μπορεί να μην είναι σε θέση να αποκτήσει ή ακόμα και ένα πακέτο ημέρας με πυτζάμες, ρόμπα, παντόφλες και ούτω καθεξής.

Βραβείο ανδρικής μόδας

Εδώ είναι μερικά ωραία βραβεία για την κατηγορία ανδρικής μόδας:

Ημέρα του πατέρα. Θα μπορούσατε να προσφέρετε θεματικές μπλούζες για την Ημέρα του Πατέρα, ένα ωραίο κοστούμι ή μια περιστασιακή εμφάνιση ανάλογα με το ύφος των ρούχων που πουλάτε.
Γαμπρός. Η ημέρα του γάμου είναι συνήθως για τη νύφη, αλλά δεν μπορείτε να ξεχάσετε τον γαμπρό. Ένα πλήρες κοστούμι για τον γαμπρό είναι ένα μεγάλο βραβείο, αλλά θα μπορούσατε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο για τους κουμπάρους επίσης. Θα μπορούσατε επίσης να προσφέρετε ένα ρολόι, και πολλά άλλα.
Αθλητισμός. Ένα αθλητικό βραβείο είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή αν θέλετε να διεξάγετε ένα διαγωνισμό που είναι συναρπαστικό για τους αθλητικούς τύπους. Θα μπορούσατε να δώσετε την επίσημη φανέλα μιας αγαπημένης ομάδας ή αθλητικά εργαλεία Πολύ καλό βραβείο επίσης είναι εισιτήρια σε ένα αθλητικό.

Βραβείο φιλοξενίας

Βραβείο φιλοξενίας

Οι διαγωνισμοί που διεξάγονται από επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, ιαματικά λουτρά, εστιατόρια, ταξιδιωτικά γραφεία ,τουρισμού κλπ.) είναι εξαιρετικά δημοφιλείς επειδή ο νικητής δεν κερδίζει μόνο ένα προϊόν ή υπηρεσία, κερδίζει μια εμπειρία που θα θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

Εδώ είναι μερικές εκπληκτικές ιδέες βραβείων για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας που θα οδηγήσουν σε έξοχους & επιτυχείς διαγωνισμούς:

Διακοπές για 2. Δεν δίνετε πολλές φορές στη ζωή η ευκαιρία να κερδίσει κάποιος διακοπές ονείρου, έτσι ένα βραβείο διακοπών είναι σίγουρο να πάρει διάσταση και η επιχείρησή σας μεγάλη προσοχή.
Μια 7-ημερών διαμονή σε ένα ξενοδοχείο είναι καταπληκτικό βραβείο και θα εκτιμηθεί δεόντως!
Ένας τέτοιος διαγωνισμός είναι αρκετά δελεαστικός. Οι άνθρωποι θα λάβουν μέρος σε έναν τέτοιο διαγωνισμό όσο πιο συχνά μπορούν, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν.
Επιπλέον, παρέχοντας μια πολυτελή εμπειρία για τους μεγάλους νικητές μπορεί να σας φέρουν περισσότερους πελάτες. Θα πουν σε όλους τους φίλους και την οικογένειά τους πόσο εκπληκτική ήταν η εμπειρία, δημιουργώντας φοβερό μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα για την επιχείρησή σας.

Απόδραση του Σαββατοκύριακου. Εάν δεν θέλετε να δώσετε διακοπές μιας εβδομάδας σε έναν μακρινό προορισμό, επιλέξτε ένα βραβείο σαν απόδραση για το Σαββατοκύριακο. Μια απόδραση το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι τόσο ακριβό βραβείο όσο μια εβδομάδα διακοπές Επιπλέον, δεν μπορούν όλοι να ξεφύγουν για μια ολόκληρη εβδομάδα, βάζοντας συνήθως τη δουλειά και παιδιά πάνω απο όλα. Μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, όπως μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο για 2 νύχτες κάπου τοπικά, είναι πιο εύχρηστο και μπορεί να σας δώσει περισσότερες συμμετοχές στο διαγωνισμό.

Ημέρα Spa. Μια χαλαρωτική ημέρα σε spa είναι ένα άλλο ευχάριστο βραβείο, το οποίο κυρίως μπορεί να απολαύσει ο καθένας. Μια πλήρης περιποίηση σπα που περιλαμβάνει μασάζ, περιποιήσεις προσώπου, μανικιούρ και πεντικιούρ, κ.λ.π , θα τραβήξει τους συμμετέχοντες όλο το χρόνο. Την επόμενη φορά που ο νικητής του διαγωνισμού θα θέλει μια ανάλογη υπηρεσία, θα επιστρέψει σε εσάς.

Δείπνο για 2. Το δείπνο για 2 είναι ένα ωραίο βραβείο διαγωνισμού για εστιατόρια, ξενοδοχεία, και πολλές άλλες επιχειρήσεις. Μπορείτε να δώσετε στον νικητή νόστιμο φαγητό και ποτά, καθώς και μια διασκεδαστική βραδιά. Αν τους δώσετε & εξαιρετική εξυπηρέτηση , να είστε σίγουροι ότι θα ξανάρθει για ένα γεύμα σε εσάς και πάλι στο μέλλον.

Μαθήματα μαγειρικής. Τα μαθήματα μαγειρικής είναι διασκέδαση για πολλούς ειδικά τον τελευταίο καιρό,μπορούν ακόμη και να είναι μια καταπληκτική δραστηριότητα & για τα παιδιά. Επιπλέον, το να πηγαίνει κάποιος σόλο σε μια τάξη μαγειρέματος είναι ιδανικό για αυτόν που θέλει να συναντήσει νέους ανθρώπους και να ενισχύσει τις δεξιότητές τους ταυτόχρονα.
Ιδιωτικό πάρτι. Εάν διαθέτετε εστιατόριο, μπορείτε επίσης να διεξάγετε διαγωνισμό σε ιδιωτικό μέρος ως βραβείο. Το ιδιωτικό πάρτι μπορεί να είναι για μια μικρή ομάδα φίλων ή ακόμα και για μια μεγάλη εκδήλωση με πολλούς επισκέπτες, όπως μια γαμήλια δεξίωση. Αυτή η εμπειρία VIP είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει.

Βραβείο για Blogger

Βραβείο για Blogger

Εάν είστε blogger μπορείτε να τρέξετε έναν διαγωνισμό. Η εκτέλεση ενός διαγωνισμού είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αναπτύξετε τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να προωθήσετε το περιεχόμενό σας. Αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό βραβείο για να προσελκύσετε το κοινό-στόχο σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα βραβεία διαγωνισμών για bloggers:

Δωρεάν προπόνηση. Αν προσφέρετε υπηρεσίες προγύμνασης στον ιστότοπό σας, μπορείτε να διεξάγετε διαγωνισμό με ελεύθερες προπονήσεις ως βραβείο. Είναι καλή ιδέα γιατί είναι ανεκτίμητη για τον νικητή και μπορείτε να γράψετε μια μελέτη περίπτωσης για να δείξετε τα αποτελέσματα που κέρδισε ο νικητής από το coaching σας και έτσι θα ενδιαφερθούν περισσότεροι.

Τα ψηφιακά προϊόντα σας. Τα ψηφιακά προϊόντα είναι το τέλειο βραβείο διαγωνισμού για τους μπλόγκερς που προσφέρουν απομακρυσμένα. Με τα ψηφιακά προϊόντα, όπως τα eBooks, τα πρότυπα και τους οδηγούς PDF, ο νικητής θα πάρει το βραβείο του αμέσως, επειδή το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να το κατεβάσει. Αυτό το κάνει ένα εύκολο βραβείο στη διαχείρισή του, και ο νικητής μπορεί να ξεκινήσει αμέσως τη χρήση του προϊόντος μόλις κερδίσει. Όχι μόνο ο νικητής θα ενδιαφερθεί και για άλλα προϊόντα σας , αλλά σας επιτρέπει να προωθήσετε τα ψηφιακά προϊόντα σας σε περισσότερους ανθρώπους.

Εγγραφή στο μάθημά σας. Αν έχετε διαδικτυακό μάθημα, η δωρεάν εγγραφή στο μάθημα είναι ένα βραβείο που οι θαυμαστές σας θα ήθελαν να κερδίσουν. Ένας διαγωνισμός με δωρεάν εγγραφή ως βραβείο προωθεί επίσης την ηλεκτρονική σας πορεία σε χρήστες που ίσως να μην το γνώριζαν.
Αφού προσφέρετε ένα τέτοιο βραβείο, η εγγραφή στο μάθημά σας είναι αναπόφευκτη.

Δωρεάν μέλος. Για τους δικτυακούς τόπους συμμετοχής στους οποίους οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν για να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο , η δωρεάν συμμετοχή για ένα χρόνο είναι ένα μεγάλο βραβείο . Αφού τελειώσει η δωρεάν συμμετοχή του νικητή, είναι πιθανό να γίνει μέλος επι πληρωμή.

Webinar Access. Η ελεύθερη πρόσβαση σε webinar είναι μια άλλη καλή ιδέα. Τα webinars είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την αγορά των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, καθώς και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας ως πολύ καλού γνώστη του κλάδου. Οι άνθρωποι θα αγαπήσουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε ένα webinar όπου μπορούν να μάθουν από εσάς.

Βραβεία για βρέφη & παιδιά

Βραβεία για βρέφη & παιδιά

Κάθε γονέας γνωρίζει ότι τα παιδιά κοστίζουν. Χρειάζονται πάνες, παιχνίδια, φαγητό, κάθισμα αυτοκινήτου, σχολικά είδη και πολλά άλλα. Λόγω αυτών των δαπανών, οι διαγωνισμοί για παιδιά και βρέφη είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στους γονείς. Τρέχοντας έναν διαγωνισμό με βραβεία για παιδιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να στοχεύσετε τους γονείς προκειμένου να χτίσετε τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Μερικές ιδέες βραβείων διαγωνισμού για παιδιά και βρέφη:

Δωρεάν πάνες για ένα έτος. Οι δωρεάν πάνες για ένα ολόκληρο έτος είναι όνειρο οποιουδήποτε γονέα. Κάντε έναν διαγωνισμό με αυτό το εκπληκτικό μεγάλο βραβείο και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας και θα προσελκύσετε ορδές νέων οπαδών.

Πακέτο για νεογέννητο. Έχοντας ένα νεογέννητο είναι μια υπέροχη στιγμή για τις οικογένειες, αλλά είναι επίσης και αγχωτική. Σκεφθείτε να δημιουργήσετε ένα πακέτο για νεογέννητα ως βραβείο για τον διαγωνισμό σας. Ένα πακέτο για νεογέννητο θα πρέπει να περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα χρειάζεται όπως πάνες, ρούχα, μαντηλάκια, μπιμπερό κορμάκια και ούτω καθεξής. Αυτό το βραβείο είναι βέβαιο ότι θα φέρει τη χαρά στις μέλλουσες και νέες μαμάδες,αλλά και στους μπαμπάδες.

Σχολικό πακέτο. Η επιστροφή στο σχολείο είναι μια αγχωτική διαδικασία για τους γονείς και τα παιδιά. Γι ‘αυτό το κάνετε λιγότερο αγχωτικό γι’ αυτούς με ένα βραβείο πακέτου “πίσω στο σχολείο”. Ένα πακέτο “πίσω στο σχολείο”θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα σακίδιο, στυλό και μολύβια, αριθμομηχανή και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένα παιδί για το επερχόμενο σχολικό έτος.

Βραβείο Fitness

Βραβείο Fitness

Η βιομηχανία της υγείας και γυμναστικής ανθεί. Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να είναι σε φόρμα και να δημιουργήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για τον εαυτό τους.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ακαταμάχητες ιδέες σχετικές με την άσκηση:

Κιτ γυμναστικής. Η πρώτη φορά στο γυμναστήριο μπορεί να είναι λίγο αγχωτική για αρκετούς, οπότε μπορείς να προσφέρεις ένα βραβείο όπως ένα κιτ “ξεκίνημα”. Ένα κιτ “ξεκίνημα” πρέπει να περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ένα άτομο για να κάνει την πρώτη του επίσκεψη στο γυμναστήριο . Το κιτ σας θα μπορούσε να περιλαμβάνει εργαλεία προπόνησης, μία φόρμα, εκπαιδευτικά DVD, προγράμματα προπόνησης και πολλά άλλα.

Δωρεάν Εκπαίδευση. Ένα βραβείο δωρεάν κατάρτισης θα φέρει πολλούς νέους πελάτες στην πόρτα σας. Με αυτό το βραβείο, μπορούν να δουν τι προσφέρετε από πρώτο χέρι, καθιστώντας τους πιο πιθανό να πληρώσουν για μελλοντικές εκπαιδευτικές συνεδρίες, μαθήματα ή να γίνουν μέλη.
Δωρεάν συνδρομή μέλους. Μια δωρεάν συνδρομή 1 έτους είναι το καλύτερο βραβείο για γυμναστές. Επιπλέον, είναι ιδανικό και για αρχάριους που έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το γυμναστήριο χωρίς κόστος για αυτούς. Θα δημιουργήσετε “φίλους” της επιχείρησής σας με ένα βραβείο όπως αυτό.

Εμπορική ενδυμασία προπόνησης. Τα ενδύματα προπόνησης με το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας σας είναι ένα ωραίο βραβείο για τους πελάτες σας και για την επιχείρησή σας. Όχι μόνο προσφέρετε ένα βραβείο που οι άνθρωποι θα αγαπήσουν (εφ ‘όσον η ενδυμασία είναι καλής ποιότητας) αλλά θα έχετε δωρεάν προώθηση της επιχείρησή σας κάθε φορά που οι νικητές του διαγωνισμού φορούν τα ρούχα με το λογότυπό σας.

Δωρεάν μαθήματα. Για να προωθήσετε τα μαθήματα που προσφέρετε και να αποκτήσετε περισσότερες εγγραφές, τρέξτε έναν διαγωνισμό με δωρεάν μαθήματα ως βραβείο. Είτε προσφέρετε γιόγκα, μαθήματα γυμναστικής είτε cross-training, οι άνθρωποι θα απολαύσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάτι που δεν έχουν κάνει πριν. Εάν έχουν πολύ χρόνο, είναι πιθανό να εγγραφούν στο συγκεκριμένο μάθημα στο μέλλον.

Θα μπορούσατε να προσφέρετε 1 δωρεάν μάθημα, 3 δωρεάν μαθήματα ή όσα θέλετε. Για να αποκτήσετε περισσότερους που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, δώστε τους τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιο τύπο μαθήματος επιθυμούν.

Βραβείο B2B

Βραβείο B2B

Ως επιχείρηση B2B, θέλετε να κρατάτε ευχαριστημένους τους υπάρχοντες πελάτες σας και και να προσελκύσετε νέους. Έτσι ένα βραβείο που σχετίζεται με το προϊόν ή την υπηρεσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο B2B διαγωνισμός είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προσέλκυση νέων πελατών, εφ ‘όσον έχετε τις επαφές και τις πληροφορίες για τις επιχειρήσεις τους.

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες βραβείων σε διαγωνισμό B2B που μπορεί να κάνει η επιχείρησή σας:

Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία. Κάνοντας έναν διαγωνισμό για δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε νέους πελάτες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Έχουν την ευκαιρία να δουν τι είδους υπηρεσίες παρέχετε και τι μπορείτε να κάνετε για την επιχείρησή τους χωρίς να τους ζητήσετε κάποιο αντίτιμο.

Επώνυμα προϊόντα. Για να κάνετε δωρεάν προώθηση για την επιχείρησή σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δώσετε προϊόντα με την επωνυμία σας, όπως κούπες καφέ, στυλό, μπλουζάκια κλπ. Με το όνομα και το λογότυπό σας που έχουν τυπωθεί σε αυτά θα είναι χρήσιμα για τους ανθρώπους. Κάθε φορά που θα χρησιμοποιούν το βραβείο, θα θυμούνται την εταιρεία σας και θα προωθούν την επιχείρησή σας σε άλλους.

Δωρεάν μέλος ή συνδρομή. Εάν η επιχείρησή σας λειτουργεί βάσει μοντέλου μελών ή συνδρομής, μπορείτε να δώσετε δωρεάν συμμετοχή ή συνδρομή στους νικητές του διαγωνισμού. Αποφασίστε πόσο θα διαρκέσει η δωρεάν εγγραφή ή συνδρομή, είτε πρόκειται για 3 μήνες, 6 μήνες, είτε για ολόκληρο το έτος.

Μετά την ολοκλήρωση της δωρεάν εγγραφής ή της συνδρομής, ο νικητής του βραβείου πιθανότατα θα μετατραπεί σε πελάτη επί πληρωμή.

Bundles. Ως επιχείρηση B2B, μπορείτε επίσης να δώσετε ένα πακέτο (Bundle) των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Για παράδειγμα, εάν είστε μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων, μπορείτε να προσφέρετε δωρεάν ιστοσελίδα ως βραβείο διαγωνισμού μαζί με υπηρεσίες μάρκετινγκ, όπως SEO ή διαχείριση κοινωνικών μέσων. Ένα Bundle με πολλές υπηρεσίες είναι ελκυστικό για το ακροατήριό σας και τους επιτρέπει να δουν το φοβερό έργο που κάνετε για αυτούς.

Δωρεάν υλικά μάρκετινγκ. Δεδομένου ότι οι πελάτες σας είναι επιχειρήσεις, χρειάζονται υλικά μάρκετινγκ, όπως επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, αφίσες κλπ. Αυτό καθιστά τα δωρεάν υλικά μάρκετινγκ ιδανικό βραβείο για τον διαγωνισμό B2B σας.
Οι επαγγελματικές κάρτες και άλλα διαφημιστικά υλικά είναι καλές και χρήσιμες ιδέες μικρών βραβείων
Αν η επιχείρησή σας σχεδιάζει επαγγελματικές κάρτες και άλλα διαφημιστικά είδη, αυτό είναι ένα εύκολο βραβείο για εσάς. Αλλά αν δεν σχεδιάζετε και παράγετε υλικά μάρκετινγκ, απλά συνεργαστείτε με την εταιρεία που παρέχει τις επαγγελματικές κάρτες σας ως χορηγός.Θα εκτιμηθεί και από τους μεν και από τους δε.

Βραβείο για εταιρίες παροχής υπηρεσιών

Για τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε υπηρεσίες, και υπάρχει επανάληψη είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας. Hair stylists, landscapers, μηχανικούς, και άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών μπορούν όλοι να επωφεληθούν από τον διαγωνισμό.

Δείτε τις παρακάτω ιδέες για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών που είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν νέους πελάτες:

Δωρεάν Υπηρεσίες. Το καλύτερο βραβείο διαγωνισμού που μπορείτε να προσφέρετε ως επιχείρηση παροχής υπηρεσιών είναι φυσικά οι δωρεάν υπηρεσίες. Ένα κομμωτήριο μπορεί να δώσει ένα δωρεάν κούρεμα, μια υπηρεσία καθαρισμού μπορεί να δώσει δωρεάν υπηρεσίες καθαρισμού, και ούτω καθεξής. Μόλις ο νικητής μείνει ευχαριστημένος από την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχετε,είναι ευκολότερο να τον μετατρέψετε σε έναν επαναλαμβανόμενο πελάτη. Πιθανόν μάλιστα να πει στους φίλους τους για την εταιρεία σας, φέρνοντάς σας περισσότερους πελάτες από στόμα σε στόμα.

Makeover. Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στη βιομηχανία ομορφιάς, όπως οι κομμωτές, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ, οι αισθητικοί και οι τεχνίτες των νυχιών μπορούν να δώσουν ένα μακιγιάζ ως βραβείο διαγωνισμού. Μια υπηρεσία μακιγιάζ θα κάνει τον νικητή του διαγωνισμού να αισθάνεται ιδιαίτερος και την επόμενη φορά που θα θέλει μια ίδια υπηρεσία θα επιστρέψει σε εσάς.
Ένα έτος δωρεάν παροχής υπηρεσιών. Ένα ολόκληρο έτος ελεύθερων υπηρεσιών μπορεί να φαίνεται υπερβολικά ακριβό και χρονοβόρο για σας. Έτσι, αυτό το βραβείο είναι πιο κατάλληλο για επιχειρήσεις που προσφέρουν περισσότερες περιοδικές υπηρεσίες, όχι συχνές.

Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε εταιρεία πλυσίματος αυτοκινήτων, ένα έτος δωρεάν υπηρεσιών μπορεί να είναι μόνο 12 δωρεάν υπηρεσίες, 1 πλύσιμο αυτοκινήτου κάθε μήνα.

Βραβεία που βασίζονται σε συνδρομές

Για επιχειρήσεις που βασίζονται σε συνδρομές, η εκτέλεση διαγωνισμού είναι ένας φοβερός κι αποδοτικός τρόπος για να αυξήσετε τις συνδρομές σας.

Δωρεάν εγγραφή για ένα έτος. Μια δωρεάν συνδρομή για ένα έτος είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει οποιονδήποτε από τους πελάτες ή τους οπαδούς σας. Για κάποιον που δεν έχει κάνει το βήμα να αγοράσει μια συνδρομή ακόμα, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσει την υπηρεσία σας.

Αναβαθμίσεις. Μια άλλη συνδρομή με βάση το βραβείο του διαγωνισμού που μπορεί να δώσει η επιχείρηση είναι οι αναβαθμίσεις. Όταν κάποιος κερδίσει μια δωρεάν αναβάθμιση για περιορισμένο χρονικό διάστημα, δεν θα θέλει να επιστρέψει στο χαμηλότερο επίπεδο.

Βραβεία διαγωνισμού φωτογραφίας

Οι διαγωνισμοί φωτογραφίας είναι ένας δημοφιλής τύπος διαγωνισμού στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Πολλές εταιρείες όπως η Star-bucks κάνουν διαγωνισμούς φωτογραφίας για να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να αποκτήσουν περισσότερο περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες. Ως επαγγελματίας φωτογράφος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα διαγωνισμό φωτογραφιών για να προωθήσετε την επιχείρησή σας .

Πακέτο Γάμου. Οι επαγγελματικές φωτογραφίες γάμου είναι σημαντικές για κάθε νύφη και γαμπρό. Έτσι, τρέξτε ένα διαγωνισμό με ένα γαμήλιο πακέτο φωτογραφιών ως βραβείο. Ένα γαμήλιο πακέτο που θα πάρει πολλές συμμετοχές στο διαγωνισμό είναι ένα που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες σας σε όλη τη διαδρομή από την τελετή μέχρι τη δεξίωση.
Μια οικογενειακή φωτογράφηση είναι μια καλή ιδέα επίσης

Πορτρέτα Pet. Τα πορτραίτα Pet είναι όλο και πιο δημοφιλή. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα κατοικίδια ζώα τους όπως τα μέλη της οικογένειας, έτσι ένα βραβείο πορτρέτο κατοικίδιων ζώων είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει αρκετούς λάτρεις των γατών & σκύλων στην ιστοσελίδα σας.
New born baby. Η φωτογράφηση των νεογέννητων μωρών αρχίζει και στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα να ελιναι δημοφιλής. Όταν σας εμπιστεύονται να συλλάβετε αυτές τις σημαντικές στιγμές, θα στραφούν πάλι σε εσάς όταν χρειάζονται φωτογραφίες για άλλες σημαντικές στιγμές στο μέλλον.

Βραβεία περιποίησης κατοικίδιων ζώων

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι άνθρωποι αγαπούν τα κατοικίδια ζώα τους. Αν είστε στην βιομηχανία κατοικίδιων ζώων, η διεξαγωγή διαγωνισμού για τους λάτρεις των ζώων θα δώσει στην επιχείρησή σας πολλή προσοχή.

Κιτ εκκίνησης Pet. Ένα πακέτο εκκίνησης κατοικίδιων ζώων είναι ένα βραβείο που θα προσελκύσει αρκετούς ιδιοκτήτες ζώων στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, αφού κερδίσουν το βραβείο, θα επιστρέψουν ξανά και ξανά για να αγοράσουν ό, τι χρειάζονται για τον γούνινο φίλο τους. Ένα κιτ εκκίνησης κατοικίδιων ζώων μπορεί να περιλαμβάνει τρόφιμα, προϊόντα κατάρτισης, βιβλία φροντίδας, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Δωρεάν μαθήματα κατάρτισης. Τα δωρεάν μαθήματα κατάρτισης είναι ένα άλλο καλό βραβείο όπου οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων θα εκτιμήσουν. Η εκπαίδευση ενός κατοικίδιου ζώου απαιτεί χρόνο και είναι πολύ σκληρή δουλειά. Έτσι, αν διευκολύνετε τους ανθρώπους με ένα τέτοιο βραβείο, θα είναι ευγνώμονες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό σας και κέρδισαν.

Δωρεάν προϊόντα κατοικίδιων ζώων. Προσφέρετε ένα βραβείο των πιο δημοφιλών προϊόντων κατοικίδιων ζώων και όλοι θα τρέξουν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό σας. Θα μπορούσατε ακόμη και να συμπεριλάβετε ένα εξατομικευμένο προϊόν τυπωμένο με το όνομα του νικητή του κατοικίδιου ζώου, ώστε το βραβείο να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό.

Δωρεάν τροφή για κατοικίδια για ένα έτος. Οι άνθρωποι θα σπεύσουν να συμμετάσχουν στην κλήρωση σας εάν το βραβείο είναι δωρεάν τροφή για κατοικίδια ζώα για ένα χρόνο, η οποία μπορεί να προσελκύσει πολλούς νέους πελάτες στην επιχείρησή σας. Επιπλέον, με τα χρήματα που θα κερδίσουν οι νικητές σε τρόφιμα για κατοικίδια ζώα, θα μπορούσαν να τα ξοδέψουν στα άλλα προϊόντα σας.

Real Estate

Ένα σπίτι είναι η μεγαλύτερη αγορά που θα κάνει κάποιος στη ζωή του.Εξαιτίας αυτού, τα ακίνητα και τα δώρα που αφορούν το σπίτι είναι πολύ δημοφιλή.

Δωρεάν υπηρεσίες καθαρισμού για ένα έτος.Ο ι δωρεάν υπηρεσίες καθαρισμού για ένα χρόνο είναι ένα βραβείο που είναι σίγουρο ότι θα έχει επιτυχία. Θυμηθείτε, δωρεάν υπηρεσίες καθαρισμού για ένα χρόνο δεν σημαίνει ότι ο νικητής θα λαμβάνει μια επίσκεψη κάθε εβδομάδα. Μπορείτε να ορίσετε ένα όριο επίσκεψης στο βραβείο (όπως 6 ή 12 ανά έτος) για να το κρατήσετε λογικό.

Νέες συσκευές. Όλοι θέλουν το σπίτι τους να είναι γεμάτο με τις τελευταίες και καλύτερες συσκευές. Ένας διαγωνισμός που δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να κερδίσουν ένα νέο ψυγείο, τηλεόραση ή πλυντήριο και στεγνωτήριο θα έχει σίγουρα επιτυχία.

Επαγγελματική οργανωτική υπηρεσία( Home Decor). Η έκφραση και οργάνωση του χώρου σας,είναι μια μεγάλη τάση το τελευταίο διάστημα, έτσι ώστε ένα βραβείο μιας επαγγελματικής υπηρεσίας οργάνωσης είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους ανθρώπους να μιλούν για την επιχείρησή σας. Το βραβείο μπορεί να είναι μια επαγγελματική υπηρεσία οργάνωσης ή μπορείτε να προσφέρετε στον νικητή πολλαπλές επισκέψεις έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξεκινήστε τον προγραμματισμό του επιτυχημένου διαγωνισμού σας σήμερα!

Ελπίζουμε ότι έχετε τώρα αρκετές ιδέες βραβείων διαγωνισμού που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον διαγωνισμό σας με επιτυχία!

Αλλά θυμηθείτε, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε τον διαγωνισμό στον ιστότοπό σας και να περιμένετε να εισέλθουν οι χρήστες.
Πρέπει να προωθήσετε τον διαγωνισμό σας σαν τρελό για να εξασφαλίσετε ότι πολλοί άνθρωποι θα τον δουν και λάβουν μέρος όσο το δυνατόν.
Δείτε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές για την προώθηση του διαγωνισμού σας:

 • Δημιουργία σελίδας προορισμού – Οι σελίδες προορισμού είναι αποτελεσματικές για την προώθηση του διαγωνισμού σας διότι αφαιρούν όλες τις άλλες παρεκκλίσεις από τη ιστοσελίδα, καθιστώντας τους χρήστες πιο πιθανό να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα και να εισέλθουν στο διαγωνισμό σας.
 • Social Media και Email Marketing – Προωθήστε τον διαγωνισμό σας σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Συμπεριλάβετε μια σαφή παρότρυνση για δράση, η οποία τους οδηγεί στη σελίδα προορισμού που δίνετε.

Για να ξεκινήσετε, ανατρέξτε στο άρθρο: πώς να τρέξετε έναν διαγωνισμό σε 6 βήματα

Τώρα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να διεξάγετε έναν επιτυχημένο διαγωνισμό. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες για να βοηθήσετε τον διαγωνισμό σας να γίνει ευρέως γνωστός (viral) να δημιουργήσει περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα σας, και τέλος να οδηγήσει σε πωλήσεις για την επιχείρησή σας.