ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Γιατί χρειάζετε η επιχείρηση ένα site

Οι σημερινοί καταναλωτές θέλουν ποιότητα, άνεση, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και καλές τιμές.
Ψάχνουν κυρίως για ένα τρόπο αγορών βασικών καθημερινών ειδών χωρίς άγχος, τα οποία να στέλνονται κατευθείαν στο σπίτι ή στο γραφείο τους.
Θέλουν να γλιτώνουν το χρόνο που ξοδεύεται αγοράζοντας κατ’ επανάληψη τα ίδια οικιακά είδη και να χρησιμοποιηούν τον χρόνο τους σε πιο σημαντικά θέματα.
Θέλουν να έχουν στη διάθεσή τους χιλιάδες είδη, ελαχιστοποιώντας συγχρόνως τη τάση για μη αναγκαίες παρορμητικές αγορές.
Θέλουν να αγοράζουν από το σπίτι, με ευκολία, χωρίς έμμεση πίεση από τον πωλητή.
Θέλουν να μην συνωστίζονται στην ουρά, να μην καταπιάνονται με κουραστικό κουβάλημα και να κάνουν χρήση έξυπνων υπηρεσιών με διανομή στο σπίτι.

Εσείς όμως τι κερδίζετε κατασκευάζοντας ενα site για την επιχείρησή σας;

  • Η Ιστοσελίδα ως Επαγγελματική Εικόνα της Επιχείρησης σας

Ενα site  σας βοηθά να δημιουργήσετε μια επαγγελματική εικόνα. Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες και με τις σειρά τους αυτοί να μετατραπούν σε νέους πελάτες για την επιχείρηση σας. Μια σωστή και επαγγελματικά κατασκευασμένη ιστοσελίδα σας δίνει μια επαγγελματική επαφή και δίνει την εντύπωση μιας αξιόπιστης επιχείρησης.

  • Επιχειρηματική πληροφόρηση μέσω του site σας

Η ιστοσελίδα σας θα προσφέρει στους επισκέπτες της εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες της επιχείρησης σας. Στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να παρέχετε πληροφορίες όπως τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση καθώς επίσης και προσφορές και νέα προϊόντα της επιχείρησης σας. Οι επισκέπτες μπορούν να βρούνε πληροφορίες για εσάς και την επιχείρηση σας με την επίσκεψή τους στην ιστοσελίδα σας. Παράλληλα μπορείτε να προσφέρετε ποιο εξειδικευμένες γνώσεις για τα προϊόντα σα ή της υπηρεσίες σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κόστος εκπαίδευσης και επιμόρφωσης κάποιου υπαλλήλου.

  • Το site ως εργαλείο προώθησης

Η ιστοσελίδα είναι το πιο άνετο, επαγγελματικό και οικονομικό εργαλείο προώθησης. Εξασφαλίζει μια λιγότερο δαπανηρή και συνεχής προώθηση για την επιχείρηση σας. Είναι εύκολο να ενημερωθεί σε αντίθεση με τις παλιές τεχνικές των φυλλαδίων ή άλλων έντυπων μέσων που στοιχίζουν σε χρόνο και χρήμα.

  • Το  site ως μέσω γενικής πληροφόρησης

Ένας σωστός δικτυακός τόπος παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει για την έρευνα των επισκεπτών του. Χιλιάδες άνθρωποι περνούν ώρες στο διαδίκτυο αναζητώντας άρθρα, πληροφορίες για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να αποκτήσει αρκετούς επισκέπτες (άρα και υποψήφιους πελάτες), εάν έχει πληροφορίες για κάθε προϊόν η υπηρεσία που προσφέρετε.

  • Παγκοσμιότητα μέσω της ιστοσελίδας σας

Το διαδίκτυο (World Wide Web – WWW) είναι η μεγαλύτερη εικονική αγορά με τη μεγαλύτερη δημογραφική διάθεση στην αγορά. Το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο μέσο. Αν έχετε μια ιστοσελίδα μπορεί να την επισκεφτεί οποιοσδήποτε από οποιοδήποτε μέρος στο πλανήτη. Αυτό δίνει στην επιχείρηση σας παγκόσμια παρουσία.

  • 24/365 Διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας

Η ιστοσελίδα σας δεν δεσμεύεται από ωράρια. Μέσω της ιστοσελίδα σας μπορείτε να εξυπηρετήσετε τον πελάτη σας ανά πάσα στιγμή καθ όλη την διάρκεια της ημέρας χωρίς καμία χρέωση υπερωριών ή κάποια άλλη δέσμευση (π.χ ωράριο καταστημάτων).

  • Το eshop

Εκατομμύρια πελάτες συνδέονται καθημερινά στο ίντερνετ αναζητώντας να αγοράσουν προϊόντα οικονομικά, της ίδιας καλής ποιότητας με αυτή των μαγαζιών αποφεύγοντας την ταλαιπωρία των μετακινήσεων ή των στενών ορίων μια πόλης, μια χώρας.
Επεκταθείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω της ιστοσελίδα σας και αυξήστε τα έσοδα της επιχείρησή σας.