ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE

SEO

Βγείτε στη πρωτη σελιδα στο google βελτιστωποιώντας την σελίδας σας κάνοντας search engine optimization (SEO)

Το SEO με λίγα λόγια…

Ο όρος SEO (search engine optimization) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας και η αύξηση της επισκεψιμότητας της μέσω των χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Πόσο σημαντικό είναι το SEO και πως να βγείτε στη πρωτη σελιδα στο google

To SEO είναι μία διαδικασία και οχι πράξη,αφού η ιστοσελίδα μας ζεί με αυτό και όσο υπάρχει η ιστοσελίδα πρέπει να γίνεται και το SEO.Αλλιώς θα έχουμε μια ιστοσελίδα που δέν θα φαίνετε πουθενά στις αναζητήσεις των χρηστών του internet.Πρέπει να γίνεται εν τη γενέση της ιστοσελίδας μας και όχι εκ των υστέρων,γιατί θα είναι αρκετά πιο χρονοβόρο  πιο δύσκολο και πιο ακριβό,αφού οι διορθώσεις που θα απαιτηθούν θα χρειαστούν τον τριπλάσιο χρόνο.

Η επιτυχία του SEO εξαρτάται απο 200 περίπου παράγοντες σύμφωνα με τον καινούργιο αλγόριθμο της Google.Ενας απο αυτούς και βασικότερος  παράγοντας  είναι το κείμενο.To κείμενο είναι ο βασιλιάς του SEO.Παλαιές τεχνικές όπως το black hat SEO οπου χρησιμοποιούσαν πολλά keywords, doorway pages και κρυφές σελίδες πλέον τιμωρούνται αυστηρότατα απο την Google.

Γιαυτό λοιπόν το πρώτο μέλημά μας είναι η ιστοσελίδα μας να είναι ενδιαφέρον για τον χρήστη με προτεραιότητα στο περιεχόμενο.

Tο SEO είναι είναι τρόπος ζωής για την σελίδα μας και το εφαρμόζουμε διαρκώς.